CLOSE
           

DAILY DRIVE MEDIA; driven by Odiel Mennink | gespecialiseerd in post-demographic marketing.

Daily Drive Media Strateeg Odiel Mennink

Neem contact op via 06-2750 3992

Back To Top

"Ik geloof niet in het traditionele doelgroepdenken. Benader je doelgroep op basis van behoeftes en interesses."

Als verlengstuk van jouw marketingbrein bouw ik aan jouw merk, sleutel ik aan je communicatiekanalen en creëren ik een boodschap die jouw product of bedrijf onweerstaanbaar maakt.

Het gaat er niet om hoe je je merk aan de spreekwoordelijke ‘man’ brengt, maar hoe je jouw doelgroep aan je kunt binden. Met marketing vertel ik het verhaal van jouw merk. Ik ga uit van jouw doelen en schakel met jou naar de hoogste versnelling. Zo combineer ik complexe vraagstukken met uitvoerbare marketing en zorg we samen voor impact bij jouw doelgroep.

Met marketing vertel ik het verhaal van jouw merk.

Ik start altijd met onderzoek en kijk eerst naar de huidige situatie. Als interimmer is het mijn taak om vooral eerst goed te luisteren. Wat is je visie? In welke bochten haal jij je concurrenten het snelst in? En wat beweeg jouw doelgroep echt? Op deze manier houd ik de pitstop kort en efficiënt, zodat we de pole position behouden.

Door jarenlange ervaring in de marketing haal je niet alleen een expert in huis, maar ook mijn netwerk dat bestaat uit een mix van professionals uit de marketing & communicatie, TED-believers, hoger onderwijs, media en automotive. En oh ja, brainstormsessie noem ik een driftsessie.

Je kan mij benaderen voor complexe en/of creatieve marketingvraagstukken.

Driftsessie - brainstormsessie

In een driftsessie bepaal ik welke rol jouw merk speelt in de markt en hoe je hiermee opvalt. Ik vertaal dit naar een duidelijk onderscheidende (waarde)propositie, met bijpassende pay-off waar jij van gaat glunderen!

Manager | Strateeg | a.i. of vast

Wil je dat ik met jou op de bijrijdersstoel kom zitten bij het vertalen van jouw ambities en doelstellingen naar concrete marketingacties? Ik heb inmiddels heel wat race-uren in de marketing achter de rug en vind het leuk om jouw merk/bedrijf verder te helpen.

Gas Op Die Lolly Strippenkaart

Heel even extra handjes nodig, denkkracht of het creatieve/strategische brein lenen? Met de Gas Op De Lolly Strippenkaart krijg je 8 uur externe pk’s van mij!

Antislip stand up

Zit je in de slip met een case? Staat je creatieve brein even op nul? Binnen 2 uur heb ik jouw creatieve motor weer up and running en werken we samen aan de start van jouw marketingvraagstuk.

Nodig jezelf uit op mijn passagiersstoel!

Want schakelen zonder gas geven heeft geen zin!

Het bedenken van concepten en het optuigen van campagnes vind ik het allermooist. Ik sta dan ook te trappelen om voor jou aan de slag te gaan. Vertel mij wat jouw ambities zijn en we trappen de samenwerking af met een wereldstart!