CLOSE
           

Wij zijn DAILY DRIVE MEDIA; gespecialiseerd in post-demographic marketing.

Daily Drive Media Strateeg Odiel Mennink

Neem contact op via 06-2750 3992

Back To Top

"Lange termijn effect én efficiëntie,
dat vind ik belangrijk"
- onze Philippine -

Als verlengstuk van jouw marketingbrein bouwen wij aan jouw merk, sleutelen wij aan je kanalen en creëren wij een boodschap die jouw product of bedrijf onweerstaanbaar maakt. Alsof het een Magnum is.

Het gaat er niet om hoe je je merk aan de spreekwoordelijke man brengt, maar hoe je de vrouw en/of man aan je kunt binden. Met marketing vertellen we het verhaal van jouw merk. We gaan uit van jouw doelen en schakelen met jou naar de hoogste versnelling. Zo combineren we complexe vraagstukken met uitvoerbare marketing en zorgen we voor impact bij jouw klanten, doelgroep of gasten.

Met marketing vertellen we het verhaal van jouw merk.

We starten altijd met het onderzoek en kijken eerst naar de huidige situatie. Wat is je visie? In welke bochten haal jij je concurrenten het snelst in? En wat beweegt jouw doelgroep echt? Op deze manier houden we de pitstop kort en efficiënt, zodat we de pole position behouden.

Door jarenlange ervaring in de (online) marketing haal je niet alleen experts in huis, maar ook dames met een groot netwerk die weten wat er in de markt speelt. En oh ja, brainstormsessies noemen wij gewoon driftsessies. Omdat het kan.

Je kan ons benaderen voor kleine en grote vraagstukken. Waar jij behoefte aan hebt: van een enkele driftsessie waarin we jouw visie vertalen naar marketingdoelstellingen tot de ‘whole shabang’ – voor als je een compleet nieuwe marketingstrategie wil inclusief de inkoop van media.

Driftsessie!

In driftsessies bepalen we welke rol jouw merk speelt in de markt en hoe je hiermee opvalt. We vertalen naar een duidelijk onderscheidende (waarde)propositie, met bijpassende pay-off waar jij van gaat glunderen!

Ad Interim strateeg

Wil je dat wij met jou op de bijrijdersstoel zitten bij het vertalen van jouw ambities en doelstellingen naar concrete marketingacties? Onze ervaren interim marketeers hebben heel wat race-uren in de (online) marketing achter de rug en kunnen ook per uur geboekt worden om jou te adviseren.

Gas Op Die Lolly Strippenkaart

Heel even extra handjes nodig, denkkracht of het creatieve/strategische brein van onze content coureurs lenen? Met de Gas Op De Lolly Strippenkaart krijg je 8 uur externe pk’s van ons!

Antislip stand up

Zit je in de slip met een case? Staat je creatieve brein even op nul? Binnen 2 uur hebben wij jouw creatieve motor weer up and running en werken we samen aan de start van jouw marketingvraagstuk.

Nodig jezelf uit op onze passagiersstoel!

Want schakelen zonder gas geven heeft geen zin!

Het bedenken van concepten en het optuigen van campagnes vinden wij het allermooist. Wij staan dan ook te trappelen om voor jou aan de slag te gaan. Vertel ons wat je wil en wij laten jouw campagne aftrappen met een wereldstart!