CLOSE
           

Wij zijn DAILY DRIVE MEDIA; gespecialiseerd in post-demographic marketing.

Daily Drive Media Strateeg Odiel Mennink

Neem contact op via 06-2750 3992

Back To Top

"Wanneer strategie en creatie samenkomen, ben ik een gelukkig mens."
- onze Odiel -

Wat je status is, hoeveel je verdient of wat je sekse is, doet er niet meer toe. Een 65-jarige die aan yoga doet? Een man als het gezicht van een make-up merk? Dit is de wereld van nu! Als jij als merk kan laten zien dat jij buiten de lijntjes kleurt dan ben je vernieuwend en met de wereld aan het meebewegen. Dat bedoelen wij met post-demographic marketing!

En we kunnen je vertellen, velen durven dat nog niet aan. Wij wel. Samen met jou bouwen we aan een sterk concept waarin authenticiteit centraal staat. Ongefilterd, ‘what you see, is what you get’.

Waarom ben je trots op je merk?

Concept & Creatie heeft als voornaamste doel om het verhaal van jouw merk uit te pluizen. Waarom heb je het ooit opgezet? En wie ben je nu echt? Snap jij je doelgroep nog? Want als je dat goed hebt staan, verkoop je als vanzelf.

Om jouw merk in ludicrous-mode te zetten en mensen ambassadeur te maken van jouw product of dienst, vragen we van jou visie en wendbaarheid om af en toe van de ideale lijn af te wijken. Met als doel de ware identiteit van jouw merk naar boven te halen met een fantastische startpositie vanaf de grid voor een bad ass campagne, te gekke (content) strategie en/of unieke content die werkelijk beklijft.

Campagnes

Vertel ons wat je wil en wij laten jouw campagne aftrappen met een wereldstart!

(Branded) Content

Wij maken unieke content voor je vindbaarheid op Google.

Copywriting

We klimmen graag voor je in de pen voor pakkende content.

Social Media

Wij praten niet, we gaan het gesprek aan met jouw doelgroep.

Nodig jezelf uit op onze passagiersstoel!

Want schakelen zonder gas geven heeft geen zin!

Het bedenken van concepten en het optuigen van campagnes vinden wij het allermooist. Wij staan dan ook te trappelen om voor jou aan de slag te gaan. Vertel ons wat je wil en wij laten jouw campagne aftrappen met een wereldstart!