CLOSE
           

DAILY DRIVE MEDIA; driven by Odiel Mennink | gespecialiseerd in post-demographic marketing.

Daily Drive Media Strateeg Odiel Mennink

Neem contact op via 06-2750 3992

Back To Top

DAILY DRIVE MEDIA, driven by Odiel Mennink | gespecialiseerd in post-demographic marketing.

Een 65-jarige die aan yoga doet? Een man als het gezicht van een make-up merk? Dit is de wereld van nu! Als jij als merk kan laten zien dat jij buiten de lijntjes kleurt dan ben je vernieuwend en met de wereld aan het meebewegen.

De wereld smacht naar het persoonlijke aspect waarbij niemand in een hokje wordt gestopt, niemand wordt buitengesloten en diversiteit juist wordt omarmd: een inclusieve benadering. Jouw huidige en toekomstige klanten verdienen dat – and so does your brand. Wat je status is, hoeveel je verdient of wat je sekse is, doet er niet meer toe. In een wereld waar mannen zich de baas voelen, creëer ik meer resultaat en kansen voor jouw merk. Mijn aanpak is verrassend, stijlvol én altijd met ballen.

Om een verhaal te vertellen heb je eerst een goed verhaal nodig en daarna luidsprekers om dat verhaal kenbaar te maken aan de hele wereld. Dat eerste noem ik branding – ofwel positionering – en dat laatste is marketing. En die twee werelden combineer ik met elkaar, voor jou. Opdat jij straks met jouw product of dienst pole position staat.

Een van de motoren achter Daily Drive Media is automotive contentplatform FemmeFrontaal.