CLOSE
           

Wij zijn DAILY DRIVE MEDIA; gespecialiseerd in post-demographic marketing.

Daily Drive Media Strateeg Odiel Mennink

Neem contact op via 06-2750 3992

Back To Top

"Pas als de klant blij is met onze creatieve en unieke content, ben ik content."
- onze Rowan -

Dat we sterk zijn in het maken van content zie je terug in onze high traffic autoblog FemmeFrontaal. Onlosmakelijk verbonden met iedere marketingstrategie is pakkende content. Een uniek artikel of spraakmakende video is essentieel voor je vindbaarheid op Google én voor je branding bij jouw publiek.

Maar wanneer is content relevant en succesvol?

Hoe vind je jouw publiek en overtuig je hen op een geloofwaardige manier? Als ervaren contentspecialisten klimmen wij graag voor je in de pen voor mooie teksten of pakken we onze camera erbij voor een gave video.
Met een bereik van meer dan 100K op FemmeFrontaal bieden we jou de mogelijkheid om op ons platform je publiek te bereiken en te enthousiasmeren met pakkende content. Ook kunnen wij de volledige media inkoop voor je regelen. Daily Drive Media sprint zo hard als nodig om jouw deadline te halen!

Onze bezoekers zijn vrouwen en mannen (60%/40%) in de leeftijdscategorie 28 – 49. Hoog en middelbaar opgeleid, WELVAREND (A – B1 – B2) en lifestyle en maatschappelijk bewust. De lezer is betrokken, geïnteresseerd in auto’s, lifestyle maar ook in sporten. We bereiken autoliefhebbers – maar ook mannen en vrouwen die niet ieder weekend hun V6 aaien. De reguliere autokoper dus!
Heb je interesse voor een publicatie op ons platform?

Word partner!

We verspreiden de content daarnaast via onze social media kanalen, inclusief e-mail nieuwsbrief. Voor influencermarketing maakt FemmeFrontaal gebruik van haar netwerk aan influencers, vrouwelijke rolmodellen en BN’ers. Samen met ons netwerk kunnen zij jouw merk nóg meer pk’s geven.Vraag de FemmeFrontaal Facts & Figures 2019 & Tarievenlijst op en/of neem voor een op-maat online pakket contact op met 0627503992 – odiel@dailydrivemedia.nl.

Nodig jezelf uit op onze passagiersstoel!

Want schakelen zonder gas geven heeft geen zin!

Het bedenken van concepten en het optuigen van campagnes vinden wij het allermooist. Wij staan dan ook te trappelen om voor jou aan de slag te gaan. Vertel ons wat je wil en wij laten jouw campagne aftrappen met een wereldstart!