CLOSE
           

DAILY DRIVE MEDIA; driven by Odiel Mennink | gespecialiseerd in post-demographic marketing.

Daily Drive Media Strateeg Odiel Mennink

Neem contact op via 06-2750 3992

Back To Top

Kia Nederland | Format: Car Talks

CASE
Kia laten zien als een verrassend automerk – het nieuwste model de KIA Ceed staat voor een nieuw soort KIA; gedurfd en zakelijk. Een Kia als lease-auto, wie had dat gedacht? Kia heeft in 7 jaar in NL een belangrijke stap gemaakt, van nieuwkomer naar een automerk dat nagenoeg op nummer 1 staat bij particulieren – een carrière van jewelste. Nu is het tijd om de zakelijke automarkt te veroveren met de nieuwe Kia Ceed (hatchback en station) dus we laten Kia zien als business car.

Fanny van Kia Motors Nederland over de samenwerking:
“De jarenlange ervaring van Odiel binnen de automotive uit zich in ijzersterke, onderscheidende concepten en formats. Haar passie voor auto’s komt heel goed over op camera wat resulteert in creatief materiaal die multi-inzetbaar is.”

FORMAT
Om de combinatie van de slogan ‘beste zet’ en ‘business’ in tijdgeest te zetten, lanceerden ik samen met Philippine Wouters een nieuw concept genaamd “Car Talks” waarin we bijzondere en succesvolle ondernemers laten vertellen over wie hen juist dat ‘zetje’ in het leven heeft gegeven om hun (droom)carrière waar te maken en hoe belangrijke steun uit bepaalde hoek is. Publicatie december 2018/januari 2019.

AFLEVERING 1
Bekijk de eerste aflevering van #CarTalks waarin Tess Posthumus –  de beste vrouwelijke bartender van de wereld – vertelt over haar ondernemerschap en wie haar het juiste zetje gaf, een stir, om de beste te worden in haar vak. #KiaCeed #debestezet

AFLEVERING 2
Bekijk de tweede aflevering van #CarTalks waarin schrijfster, presentatrice en actrice Tatum Dagelet vertelt over haar speciale band met haar zus. En waarom juist zij haar ‘de beste zet’ gaf om haar droombaan uit te oefenen.

AFLEVERING 3
Bekijk de derde aflevering van #CarTalks waarin mode-activiste Janice Deul vertelt over de speciale vrouw die haar heeft geïnspireerd de beste te worden in haar vak. Te strijden voor gelijkheid in de modewereld.

Info_

Category:

Date: